Inzicht in uw servicekosten.

De periode van de eindafrekeningen breekt weer aan. Weet u als huurder wat uw rechten en plichten zijn? Word niet meer verrast door uw jaarlijkse servicekostenafrekening!

De jaarlijkse servicekostenafrekening voor huurders van commercieel onroerend goed kan voor veel onbegrip zorgen. U als huurder beschikt vaak niet over de specifieke kennis dit te beoordelen hierdoor is het voor u als huurder haast niet mogelijk een analyse te maken van de ontvangen servicekostenafrekening en deze te beoordelen op juistheid.

PRO ESTATE en haar partners beschikken wel over deze kennis. Het is mogelijk tot wel 5 jaar terug. Dit op basis van No-Cure-No-Pay.

PRO ESTATE heeft geen recht op een vergoeding totdat we daadwerkelijk een harde besparing voor u hebben gerealiseerd door een servicekostenafrekening te verlagen en/of teveel betaalde servicekosten door verhuurder te laten crediteren. Dit kan oplopen tot vele DUIZENDEN EURO’S PER JAAR!

En dat tegen minimale inspanning: het enige dat wij van u nodig hebben is de huurovereenkomst, servicekostenafrekening(en) en eventuele bijzondere afspraken. Meer zal PRO ESTATE niet van u vragen!

Neem nu nog contact op! No Cure! No Pay!