Over ons

PRO ESTATE is al ruim 15 jaar actief, met huisvestingsvraagstukken als rode draad. Het creƫren van toevoegede waarde van uw vastgoed voor uw organisatie is wat wij doen. Of het nu gaat om de heronderhandeling van uw huidige huurcontract het aanhuren van een nieuwe locatie of het (her)-ontwikkelen van een gebouw.

Vanuit de visie gebruikers van gebouwen te ontzorgen en adviseren op het gebied van huisvestingsvraagstukken is in 2005 PRO ESTATE als huisvestingsadviseur van start gegaan. Indmiddels hebben wij ons ontwikkeld tot een adviesbureau voor huisvestingsadvies, projectmanagement, bouwmanagement en projectontwikkeling. Wij realiseren inspirerende projecten in de zakelijke markt, de zorg, retail, gastvrijheidindustrie, onderwijs en overheid.

Wij proberen voorop te blijven lopen door ons te blijven ontwikkelen op het gebied van Bricks, Bytes & Behavior en de werkplek ontwikkelingen op de voet te volgen om zo altijd de meest optimale oplossingen aan te kunnen dragen.

Inmiddels zitten wij midden in de lente van een nieuwe fase, met een fantastisch team, een scherpe focus, meetbare toegevoegde waarden en een snel groeiende klantenkring in binnen- en buitenland.

Your Real Estate. Our Business.

foto